Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Deze 5 sterrenbeelden zijn het meest ambitieus

Welk sterrenbeeld is het meest ambitieus? Je leest het in dit blog! Klik op jouw sterrenbeeld om te lezen of je op carrière gebied altijd bezig bent om hogerop te komen, of juist snel tevreden bent met alles wat je hebt bereikt.jaarvoorspelling 2022 vissenVissen   (19 februari / 20 maart) 


#1 Leeuw (23 juli / 22 augustus)

Op nummer #1 staat de altijd zo charmante leeuw. Leeuw weet precies wat hij wilt. Leeuw streeft naar een leidinggevende functie, en wilt zoveel mogelijk verantwoording hebben. Leeuw vertrouwd op zijn eigen kunnen, en weet waar zijn kwaliteiten liggen. Leeuw heeft geen moeite om iemand die geen ambitie heeft aan de kant te zetten. Leeuw is zeer ambiteus, en zelfstandig.

Lees meer over het sterrenbeeld leeuw

Vragen over jouw carrière verloop? Start jouw reading ➞#2 Schorpioen  (23 oktober / 21 november)

Met een schorpioen weet je zeker dat alle taken worden opgepakt. Schorpioen is gedreven om alles tot in de puntjes te regelen, en niets aan het toeval over te laten. Een schorpioen verwacht dezelfde inzet vanuit zijn omgeving. Als een schorpioen zijn zinnen ergens op heeft gezet, houdt niets of niemand hem tegen. Een schorpioen pakt kansen met beide handen aan.

Lees meer over het sterrenbeeld schorpioen

Vragen over jouw carrière verloop? Start jouw reading ➞#3 Ram  (21 maart / 19 april)

Ram weet kansen als geen ander te herkennen. Ram is een leider, en neemt ook graag de leidende rol in bedrijven op zich. Ram is een goede zelfstandige, die anderen weet te inspireren tijdens het werk. Ram kan wel bazig overkomen op anderen doordat ze zo gedreven zijn om de deadline te behalen, en dit wordt niet altijd gewaardeerd. Ram weet altijd een oplossing te vinden en bergen te verzetten. 

Lees meer over het sterrenbeeld ram

Vragen over jouw carrière verloop? Start jouw reading ➞#4 Steenbok (22 december / 19 januari)

ambitie in carriere sterrenbeelden
Een steenbok is niet alleen ambitieus, maar is ook eerlijk en betrouwbaar in zijn werkzaamheden. Steenbok kan goed plannen op de langere termijn, en zorgt ervoor dat iedereen zich goed voelt op het werk. Steenbok blijft bij problemen juist kalm, en dat is een ijzersterke eigenschap vooral bij bedrijven die te maken hebben met veranderingen wat weer obstakels kan meebrengen. Steenbok lost het op!

Lees meer over het sterrenbeeld steenbok

Vragen over jouw carrière verloop? Start jouw reading ➞#5 Waterman  (20 januari / 18 februari)

Waterman houdt van nieuwe uitdagingen, en gaat graag op avontuur. Waterman heeft behoefte aan verandering. Bedrijven waarbij waterman altijd dezelfde functie heeft, zonder enige uitdaging loopt waterman bij weg. Problemen oplossen, en erkenning voor het werk horen bij een waterman. Ze streven naar een functie waarin alle kwaliteiten aan bod kunnen komen.

Lees meer over het sterrenbeeld waterman 

Vragen over jouw carrière verloop? Start jouw reading ➞ #6 Maagd  (23 augustus / 22 september)

Maagd weet van niets, iets te maken. Maagd is creatief, gedreven en zeer ambitieus. Maagd is iemand die ook direct verteld wat er moet gebeuren op het werk. Dit kan soms leiden tot confrontaties met anderen, doordat maagd ook anderen hiermee kan kwetsen. Maagd werkt hard, ook als iets tijd nodig heeft, kan een maagd zich hier goed op instellen, en naar het resultaat toe werken.

Lees meer over het sterrenbeeld maagd

Vragen over jouw carrière verloop? Start jouw reading ➞#7 Boogschutter  (22 november / 21 december)

Boogschutter is ambitieus, maar staat niet in de top 5. Dat heeft te maken met dat boogschutter ook betweterig kan overkomen op anderen. Als boogschutter een idee heeft, dan moet het vaak op die manier. Boogschutter kan leren om de leidersrol op zich te nemen, maar ook oog te hebben voor de visie van een ander. 

Lees meer over het sterrenbeeld boogschutter

Vragen over jouw carrière verloop? Start jouw reading ➞ #8  Kreeft  (21 juni / 22 juli)

Kreeft staat op plek 8 maar dat is niet omdat een kreeft niet wilt streven voor een functie, of hogerop wilt, maar doordat kreeft vaak situaties en meningen persoonlijk opvat. Wat ten koste kan gaan van prestatie, en motivatie in het bedrijf. Kreeft kan leren situaties sneller van zich af te schudden, en meer ruimte te creëren om de gewenste doelen te behalen. 

Lees meer over het sterrenbeeld kreeft

Vragen over jouw carrière verloop? Start jouw reading ➞ #9 Vissen (19 februari / 20 maart)

ambitieus
Vissen wilt heel graag verder in het leven komen, zeker op het gebied van zijn carrière, maar doordat vissen graag geeft, en empathisch is, gaat zijn kostbare tijd vaak naar anderen toe, inplaats van zijn eigen doelen. Vissen kan leren meer balans te creëren door wat assertiever om te gaan met mensen die beroep op zijn tijd doen. 

Lees meer over het sterrenbeeld vissen

Vragen over jouw carrière verloop? Start jouw reading ➞  #10 Tweelingen  (21 mei / 20 juni)

Tweelingen wilt graag verandering, en uitdaging. Tweeling streeft er niet na om alleen maar verantwoording te hebben in zijn functie. Ze willen namelijk ook plezier in het werk, en het werk moet niet teveel ballast met zich meebrengen, maar een te simpele baan volstaat ook niet. Tweelingen is ambiteus maar ze moeten veel proberen om hun droombaan te vinden waar alle belangrijke aspecten samen komen.

Lees meer over het sterrenbeeld tweelingen

Vragen over jouw carrière verloop? Start jouw reading ➞  #11 Stier  (20 april / 20 mei)

Stier heeft baat bij harmonie op het werk. Roddel en achterdocht houdt een stier niet van. Stier is een harde werker, maar hoeft niet perse de hoogste functie in een bedrijf, stier weet dat dit ook veel verantwoording en druk met zich mee brengt. Stier stelt zichzelf graag open op het werk om te leren van anderen, en weet zo posities te veroveren. 

Lees meer over het sterrenbeeld stier

Vragen over jouw carrière verloop? Start jouw reading ➞  #12 Weegschaal  (23 september / 22 oktober)

Weegschaal leert graag nieuwe dingen bij. Weegschaal kan leren niet te lang te twijfelen bij kansen, als je te lang een situatie of een kans overdenkt is het vaak al vergeven. Als een weegschaal vaker durft te kiezen voor zichzelf, kan een weegschaal zijn ambitie tonen, waardoor er verandering van een functie sneller zichtbaar is. 

Lees meer over het sterrenbeeld weegschaal

Vragen over jouw carrière verloop? Start jouw reading ➞  


vragen over werk

Vragen over het werk?

Registreer je gratis en kies een voordelig creditpakket.
Bij registratie ontvang je 2 gratis minuten om een proefchat te starten.
Kies een specialist en start jouw persoonlijke reading.

 Erkende mediums
Gratis gesprekverslag
Gratis proefchat

Start jouw reading ✨ 
 


Datum: 07-07-'22

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten