Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Sterrenbeeld December

» Sterrenbeelden » December

Ben je geboren in December dan ben je het sterrenbeeld Boogschutter of Steenbok
 

sterrenbeeld decemberSterrenbeeld December Boogschutter

22 November t/m 21 December

♑️ Benieuwd naar de goede eigenschappen van een boogschutter?

❤️ Boogschutter in de liefde

Ben je geboren op 1 december, 2 december, 3 december, 4 december, 5 december, 6 december, 7 december, 8 december, 9 december, 10 december, 11 december, 12 december, 13 december, 14 december, 15 december, 16 december, 17 december, 18 december, 19 december, 20 december, of 21 december dan ben je het sterrenbeeld Boogschutter
 
   

 

sterrenbeeld decemberSterrenbeeld December Steenbok


22 December t/m 19 Januari

♑️ Benieuwd naar de goede eigenschappen van een steenbok?

❤️ Steenbok in de liefde

Ben je geboren op 22 december, 23 december, 24 december, 25 december, 26 december, 27 december, 28 december, 29 december, 30 december of 31 december dan ben je het sterrenbeeld Steenbok
 
   


Verliefde Boogschutter

sterrenbeeld december avontuurlijk en charmant

Boogschutter heeft moeite met een degelijke planning, het liefst wijken ze van deze planning af om de sleur ook te vermijden. Verliefde boogschutters zijn juist heel ondernemend en gaan het liefst op een avontuurlijke date. Boogschutter houdt er niet van als je hem claimt, maar zelf ook open en vrij bent in de liefde. Gun de boogschutter de tijd om te voelen, en te ontdekken.
Horen jullie bij elkaar?

Ben je op dit moment verliefd op iemand met dit sterrenbeeld, en wil je graag meer weten over of jullie goed bij elkaar passen? Mediums, paragnosten, en waarzeggers geven jou de inzichten die je nodig hebt om te weten wat de toekomst jullie mag brengen. Start jouw gesprek hier.Geen jaloezie met Boogschutter

De verliefde boogschutter wilt graag een stuk vrijheid bewaren in de liefde. Boogschutter houdt er niet van om continu appjes te ontvangen, of continu gebeld te worden door zijn of haar date. Boogschutter is namelijk niet jaloers aangelegd en of bezitterig, en verwacht ook van zijn/haar partner dat ze open minded zijn.
Boogschutters houden van spontaniteit

Boogschutter houdt ervan wanneer zijn of haar partner met een goed idee komen. Avontuurlijk, sensueel of creatief boogschutter staat ervoor open. Boogschutter is gedurfd en gaat graag met zijn/haar partner een nieuw avontuur aan. Boogschutters vinden het ook prima om een avondje romantisch op de bank te zitten. Zolang het maar niet elke avond is.
Boogschutter is sexy

Boogschutter houdt van sexy lingerie of een spannende nacht. Boogschutters kunnen dan ook alles uit de kast trekken om hun partner te verrassen. Een ding is zeker, met een boogschutter is het seksleven niet saai, integendeel. Boogschutter zal de spanning met zijn/haar partner blijven opzoeken waardoor het altijd opwindend is en blijft.Boogschutter en romantiek

sterrenbeeld december speels en creatief

Boogschutter is creatief en speels. Romantiek is iets wat een boogschutter op zijn/haar eigen manier invult. Romantiek is voor een boogschutter divers, en ze variëren graag. Boogschutter is gul en geeft zijn/haar date of partner graag cadeaus, of een kleine attentie waarmee ze laten zien dat ze je waarderen. Boogschutter is open en eerlijk en heeft een eigen mening over álles. 
Boogschutter is competitief

Boogschutters houden van een uitdaging maar hebben ook een echte vechtersmentaliteit. Boogschutter wilt winnen, en zal ook zijn uiterste best doen om tijdens spelletjes te winnen. Boogschutter kan geïrriteerd raken wanneer hij verliest, het zijn enorm slechte verliezers, en kunnen dan ook écht slecht gehumeurd zijn. 
Nieuwsgierig naar jezelf?

Hoe goed ken jij jezelf? Het kan soms lastig zijn om je gevoelens te begrijpen, of die van een ander. Welke keuzes passen het beste bij jou?  Leer meer over jezelf en start een gesprek met één van onze mediums of paragnosten. Zij bieden inzichten en antwoorden op al jouw vragen. Start jouw gesprek hier.Boogschutter heeft oog voor detail

Boogschutter onthoud veel van zijn partner. Boogschutter weet precies wanneer en wat er gebeurt is. Ook in ruzies onthoud boogschutter alles. Boogschutters kunnen dan ook goed oude koeien uit de sloot halen, niet dat zij daar zo veel baat bij hebben. Boogschutter houdt namelijk niet van heftige ruzies.
Boogschutter kan betweterig overkomen

sterrenbeeld december dominant

Boogschutter is onafhankelijk maar kan soms door anderen gezien worden als betweterig. Boogschutter heeft het vaak wel voor elkaar, en heeft een sterke mening over onderwerpen waarvan hij of zij meer kennis bezit dan anderen. Boogschutter heeft nou éénmaal een leergierige geest waardoor zij hun kennis graag delen met anderen. Andere mensen kunnen een boogschutter al snel dominant of veeleisend vinden.
Ruzie met Boogschutter

Het sterrenbeeld boogschutter kan humeurig zijn waardoor de ander zich teveel voelt. Boogschutter kan namelijk niet tegen de sleur, en al helemaal niet tegen situaties die anders verlopen dan dat de boogschutter voor ogen had. Boogschutter haat het wanneer dingen tegen zitten. Boogschutter heeft dan gewoon wat ruimte nodig, om volgende uitdagingen te bedenken.

Persoonlijke reading voor het aankomende jaar

Wat brengt de liefde dit jaar? Komt die éne ware op mijn pad? Heb je vragen op het gebied van carrière of financiën? Onze mediums en paragnosten helpen jou graag en geven inzichten mee in je huidige situatie. 
 
Boogschutter is oplossingsgericht

Ondanks een boogschutter soms chagrijnig kan zijn wanneer de dingen niet gaan zoals boogschutter wenst, zoekt boogschutter altijd een oplossing voor problemen. Echte vrienden zijn boogschutters, want zij staan altijd voor je klaar. Boogschutter denkt met je mee, en ziet snel oplossingen door zijn creativiteit.
Meer weten over het karakter van een Boogschutter?

Boogschutter is eerlijk, betrouwbaar en houdt niet van relaties waarin boogschutter zichzelf moet wegcijferen. Boogschutter is beschermend en houdt van vernieuwing. Boogschutter zal altijd alles voor zijn geliefde doen en heeft er geen moeite mee wanneer zijn/haar partner eens een avondje met vrienden op stap gaat. Boogschutter is namelijk niet bezitterig in de liefde. 

» Lees de weekhoroscoop van boogschutter

» Karakter eigenschappen van boogschutter
Ben je geboren in December ná de 21e?

Dan ben jij het sterrenbeeld Steenbok. Steenbok is afwachtend en behoudend, maar zijn wel romantisch. Steenbok streeft naar gelijkwaardigheid in relaties, en geeft graag extra complimenten. Steenbok overspoelt je graag met romantiek in de vorm van cadeaus of steekt graag in de avond kaarsjes aan tijdens het diner. Wil je meer weten over Steenbok? Lees dan meer op onze pagina van Januari.

» Lees meer over het sterrenbeeld steenbok op de pagina van Januari
Benieuwd naar andere maanden?

» Sterrenbeeld Januari
» Sterrenbeeld Februari
» Sterrenbeeld Maart
» Sterrenbeeld April
» Sterrenbeeld Mei
» Sterrenbeeld Juni
» Sterrenbeeld Juli
» Sterrenbeeld Augustus
» Sterrenbeeld September
» Sterrenbeeld Oktober
» Sterrenbeeld NovemberEen moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten