Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Sterrenbeeld November

» Sterrenbeelden » November

 Ben je geboren in November dan ben je het sterrenbeeld Schorpioen of Boogschutter.

sterrenbeeld novemberSterrenbeeld November Schorpioen


23 Oktober t/m 21 November

♑️ Benieuwd naar de goede eigenschappen van een schorpioen?

❤️ Schorpioen in de liefde

Ben je geboren op 1 november, 2 november, 3 november, 4 november, 5 november, 6 november, 7 november, 8 november, 9 november, 10 november, 11 november, 12 november, 13 november, 14 november, 15 november, 16 november, 17 november, 18 november, 19 november, 20 november, of 21 november dan ben je het sterrenbeeld Schorpioen
 
 

sterrenbeeld novemberSterrenbeeld November Boogschutter

22 November t/m 21 December

♑️ Benieuwd naar de goede eigenschappen van een boogschutter?

❤️ Boogschutter in de liefde

Ben je geboren op 22 november, 23 november, 24 november, 25 november, 26 november, 27 november, 28 november, 29 november of 30 november dan ben je het sterrenbeeld Boogschutter
 
  


In gepassioneerde relatie met een Schorpioen

sterrenbeeld november gepassioneerd in de liefde

Schorpioen is een verleider, maar ze zijn niet snel overtuigd van een gelijkwaardige partner. Schorpioen legt de lat hoog voor zichzelf, maar ook voor anderen. Schorpioen zoekt een gepassioneerde relatie waarbij zij zichzelf niet hoeven te veranderen. Schorpioen streeft naar een succesvolle relatie, waarbij het hele plaatje moet kloppen.Horen jullie bij elkaar?

Ben je op dit moment verliefd op iemand met dit sterrenbeeld, en wil je graag meer weten over of jullie goed bij elkaar passen? Mediums, paragnosten, en waarzeggers geven jou de inzichten die je nodig hebt om te weten wat de toekomst jullie mag brengen. Start jouw gesprek hier.
Schorpioen direct en eerlijk

Schorpioen houdt van eerlijkheid, en is soms té direct. Schorpioen kan een enorm streven hebben in de liefde waardoor ze in relaties nog wel eens te hard van stapel kunnen lopen. Schorpioen verwacht dat er minstens een paar keer in de maand een romantisch avondje wordt ingepland. Daar scoor je pas écht punten mee. 

In relatie met Schorpioen

Persoonlijke ervaringen worden door een Schorpioen pas in een later stadium van de relatie besproken. Schorpioen geeft zichzelf in alle vertrouwen maar die moet je wel eerst winnen. Schorpioen wil daarentegen wel alles weten van zijn/haar partner. Schorpioen is niet alleen nieuwsgierig maar ook erg enthousiast. Soms té enthousiast. 

Nieuwe kans ná teleurstelling?

Schorpioen zal niet snel over zijn/haar hart strijken als je de fout in gaat, daar zul je écht voor moeten werken. Schorpioen heeft een ego, en schorpioen weet wat hij waard is. Een verliefde schorpioen kan toegankelijker zijn, maar verwar het niet met een vrijbrief in de liefde. Schorpioen is bezitterig, en kan erg jaloers reageren.


 
 

Schorpioen is niet om de tuin te leiden

sterrenbeeld november loyaal en betrouwbaar

Schorpioen zit nooit stil, en is avontuurlijk. Schorpioen zal je niet eenvoudig om de tuin kunnen leiden. Schorpioen is intelligent, intuïtief, en emotioneel. Schorpioen kan dan ook echt uit zijn/haar slof schieten als het over een kwestie gaat wat aan het hart ligt.  Schorpioen doet veel moeite om zijn of haar emoties te verbergen maar de schorpioen is zo gepassioneerd en emotioneel betrokken dat dit niet lang te verbergen valt.


 

Schorpioen is vastberaden

Schorpioen gaat achter zijn doelen aan. Schorpioen weet niet eens wat opgeven betekent. Dat komt niet voor in het woordenboek van een Schorpioen. Ze kunnen daardoor erg fel op situaties reageren. Als schorpioen vermoed dat ze wordt tegengehouden zal schorpioen goed van zich laten horen. Schorpioen deinst niet terug voor een confrontatie.Nieuwsgierig naar jezelf?

Hoe goed ken jij jezelf? Het kan soms lastig zijn om je gevoelens te begrijpen, of die van een ander. Welke keuzes passen het beste bij jou?  Leer meer over jezelf en start een gesprek met één van onze mediums of paragnosten. Zij bieden inzichten en antwoorden op al jouw vragen. Start jouw gesprek hier.

 


 

Schorpioen valt niet te dwingen

Schorpioen heeft zijn eigen visie over het leven, en daarmee is een schorpioen niet zo te beïnvloeden. Sta je voor een zware klus, maar schorpioen ziet het nut er niet van in? Reken er maar niet op dat Schorpioen er aan mee werkt. Schorpioen zal ook haar fijn vertellen waarom ze het niets vinden. 
Ruzie met een Schorpioen? Neem even afstand

sterrenbeeld november ruzie

Schorpioen kan moeite hebben wanneer een ander hem kwetst. Schorpioen kan dagen of zelfs weken er mee blijven zitten. In ruzie met een schorpioen kun je hem het beste even de tijd geven om de situatie te reflecteren aangezien een schorpioen erg emotioneel kan raken. Schorpioen kan snel op zijn teentjes getrapt zijn, en is dan ook écht diep gekwetst. Je zult moeite moeten doen om de schorpioen te overtuigen dat je geen slechte intenties hebt. 

Schorpioen heeft zijn eigen sarcastische grappen

Schorpioen kan niet altijd de humor van andere begrijpen. Schorpioen heeft een eigen dosis aan soms wat sarcastische humor. Schorpioen kan daarmee ook andere om zich heen flink kwetsen aangezien de grappen van een schorpioen soms hard kunnen aankomen. 

Persoonlijke reading voor het aankomende jaar

Wat brengt de liefde dit jaar? Komt die éne ware op mijn pad? Heb je vragen op het gebied van carrière of financiën? Onze mediums en paragnosten helpen jou graag en geven inzichten mee in je huidige situatie. 
 

 

 


 

Meer weten over het karakter van een Schorpioen?

Schorpioen is creatief, maar heeft moeite met mensen direct toe laten. Schorpioen zal eerst kijken of je wel écht te vertrouwen bent. Schorpioen wordt graag gezien, en geliefd. Schorpioen steekt zijn of haar mening niet onder stoelen of banken en hebben vaak succes op het gebied van werk. Schorpioen streeft naar het hoogst haalbare in het werk, en de liefde.

» Lees de weekhoroscoop van schorpioen

» Karakter eigenschappen van schorpioen

Ben je geboren in November op of ná de 22e?

Dan ben jij het sterrenbeeld Boogschutter. Boogschutter is eerlijk, direct maar ook wat chaotisch af en toe. Boogschutter begint aan alles tegelijk door zijn gedrevenheid. Boogschutter zoekt een betrouwbare langdurige partner, maar houdt ook van een avontuurtje. Boogschutter heeft ook écht tijd voor zichzelf nodig, anders wordt het al snel té benauwd voor een Boogschutter. Wil je meer weten over de Boogschutter?

» Lees meer over het sterrenbeeld boogschutter op de pagina van DecemberBenieuwd naar andere maanden?

» Sterrenbeeld Januari
» Sterrenbeeld Februari
» Sterrenbeeld Maart
» Sterrenbeeld April
» Sterrenbeeld Mei
» Sterrenbeeld Juni
» Sterrenbeeld Juli
» Sterrenbeeld Augustus
» Sterrenbeeld September
» Sterrenbeeld Oktober
» Sterrenbeeld December
     


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten