Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoopKaartleggenContactVacature

Ascendant schorpioen

 ascendant schorpioen
 

Schorpioen 23 Oktober - 21 November

Je ascendant (ook wel het rijzende teken genoemd) zegt veel over hoe jij op anderen overkomt. Naast je sterrenbeeld, (wat veel over je karaktereigenschappen zegt) kan een ascendant heel interessant zijn om te bekijken. Weet je nog niet welk ascendant jij hebt? Bereken je ascendant met de gratis tool. Door je ascendant te berekenen kom je achter nog meer informatie over jezelf, of over anderen. Ascendant berekenen
 
 

Ascendant schorpioen en de liefde

Ascendant schorpioen komt in de liefde gepassioneerd, en open-minded over. Hij of zij wilt het liefst gezien worden. Ascendant schorpioen is in de liefde gul, en toegewijd aan zijn of haar partner. Ascendant schorpioen zal in de liefde de eerste stap zetten.
 
 

Ascendant schorpioen in vriendschap

Ascendant schorpioen komt vriendelijk, doelgericht, en avontuurlijk over in een vriendschap. Hij of zij is altijd in voor een nieuwe uitdaging, en weet daarbij anderen op sleeptouw mee te nemen. Ascendant schorpioen hecht veel waarde aan eerlijkheid en zal vertrouwelijke informatie nooit doorspelen.
 
 

Jouw persoonlijke reading

Heb je vragen over jouw persoonlijke ontwikkelingen, of wil je graag meer inzichten over waar je nu staat? Onze betrouwbare mediums en paragnosten staan voor je klaar. 
 
 

Ascendant schorpioen op het werk

Ascendant schorpioen komt krachtig, creatief en solistisch over op het gebied van carrière. Hij of zij weet zaken goed op orde te brengen binnen een bedrijf, en kan zelfstandig goed werk verrichten. Ascendant schorpioen is duidelijk en communicatief sterk.
 
 

Schorpioen met ascendant Ram

Schorpioen met ascendant ram is eervol, respectvol en heeft een goed gevoel voor humor. Hij of zij komt op anderen daadkrachtig over, en neemt graag initiatief. Schorpioen met ascendant ram is gepassioneerd in zijn of haar leven, en streeft naar succes. 
 
 
 

Schorpioen met ascendant Stier

Schorpioen met ascendant stier komt behoudend, intelligent en creatief over op anderen. Hij of zij streeft naar evenwichtige relaties in zijn of haar leven, en kan goed omgaan met teleurstellingen. Hij of zij bedenkt overal een creatieve oplossing voor. 
 
 
 

Schorpioen met ascendant Tweelingen

Schorpioen met ascendant tweelingen komt aantrekkelijk, sterk en speels over op anderen. Hij of zij is een graag geziene gast bij sociale bijeenkomsten, en gaat graag naar festivals, en musicals. Schorpioen met ascendant tweelingen kan bij confrontaties gemeen uit de hoek komen.
 
 
 

Schorpioen met ascendant Kreeft

Schorpioen met ascendant kreeft komt intens, gevoelig en gedreven over op anderen. Hij of zij praat graag over alles wat in hem of haar omgaat. Schorpioen met ascendant kreeft kan zich goed inleven in anderen, en steunt zijn of haar vrienden altijd. 
 
 

Schorpioen met ascendant Leeuw

Schorpioen met ascendant leeuw komt vurig, verleidelijk, en speels over op anderen. Hij of zij weet mensen vaak om zijn of haar vinger te winden. Schorpioen met ascendant leeuw is gedreven in het leven en heeft vaak een verantwoordelijke functie zoals leidinggevende, of een eigen bedrijf. 
 
Lees hier meer over de ascendant leeuw


Vragen over de liefde, carrière of toekomst?

Start jouw persoonlijke reading met erkende mediums en paragnosten om eerlijke inzichten op al jouw levensvragen te ontvangen. 
Start jouw reading ⟶ 

 

Schorpioen met ascendant Maagd

Schorpioen met ascendant maagd komt krachtig, direct, en volhardend over op anderen. Hij of zij weet de taken duidelijk te delegeren aan anderen, maar weet zelf als de beste hoe zaken gedaan moeten worden. Schorpioen met ascendant maagd zijn intelligent, en delen hun kennis maar al te graag met anderen.
 
 

Schorpioen met ascendant Weegschaal

Schorpioen met ascendant weegschaal komt gedurfd, sociaal en kritisch over op anderen. Hij of zij durft buiten zijn of haar comfortzone te stappen om verlangens of wensen van zichzelf of anderen in vervulling te laten gaan. Schorpioen met ascendant weegschaal is leergierig en communicatief. 
 
 
 

Schorpioen met ascendant Schorpioen

Schorpioen met ascendant schorpioen komt eerlijk over op anderen. Hij of zij zal een eerlijke mening geven als deze gevraagd wordt. Schorpioen met ascendant schorpioen komt voor anderen aantrekkelijk, hardwerkend, en duidelijk over. 
 
 
 

Schorpioen met ascendant Boogschutter

Schorpioen met ascendant boogschutter komt open-minded over op anderen. Hij of zij staat voor veel (nieuwe) dingen open, ook als het niet direct iets is wat hij of zij zelf zou doen. Schorpioen met ascendant boogschutter heeft vaak een duidelijke visie voor zichzelf, en hanteert sterke normen en waarden zoals: eerlijk zijn. 
 

 

Schorpioen met ascendant Steenbok

Schorpioen met ascendant steenbok komt op anderen bescheiden over. Hij of zij zal niet snel haantje de voorste zijn, en kan door zijn of haar kalme houding alles overzien. Schorpioen met ascendant steenbok bekijkt de kat uit de boom, en wilt graag zekerheid hebben in zijn of haar leven.
 

 

Schorpioen met ascendant Waterman

Schorpioen met ascendant waterman komt zelfverzekerd, slim, en sociaal over op anderen. Hij of zij heeft vaak een aantrekkelijk uiterlijk en kan hiermee ook écht de show stelen. Schorpioen met ascendant waterman houdt van mooie items in zijn of haar huis. In de vriendenkring is schorpioen met ascendant waterman een echte sfeermaker!
 

 

Schorpioen met ascendant Vissen

Schorpioen met ascendant vissen is betrokken, vriendelijk, en empathisch. Hij of zij komt liefdevol en zorgzaam over op anderen. Schorpioen met ascendant vissen helpt anderen door goed naar hun wensen te luisteren. Hij of zij heeft oog voor detail.
 
Lees hier meer over de ascendant vissen  


Bekijk hieronder de ascendanten van alle sterrenbeelden

» Ascendant Ram
» Ascendant Stier
» Ascendant Tweelingen
» Ascendant Kreeft
» Ascendant Leeuw
» Ascendant Maagd
» Ascendant Weegschaal
» Ascendant Schorpioen
» Ascendant Boogschutter
» Ascendant Steenbok
» Ascendant Waterman
» Ascendant Vissen


ascendant
Zijn jullie een match?

Wil je meer inzichten over de liefde? Krijg duidelijke antwoorden op jouw liefdes-vragen! Eerlijke en betrouwbare mediums en paragnosten staan voor je klaar.

Start jouw reading ✨ ⟶Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten